top of page
Prosjektkontor, Gjerdrum kommune

Gjerdrum, Akershus

Gjerdrum kommune hadde behov for et nytt og større prosjektkontor fordi antall prosjekter har økt betydelig. 

Det nye prosjektkontoret ligger i Gjerdrumshallen hvor det tidligere var et treningssenter og var nødvendig med bruksendringer, godkjenning av arbeidstilsynet for å starte arbeidene og for å få godkjent ferdigattest. 

 

Som et midlertidig prosjektkontor skulle vegger og romløsning bevares. Prosjektkontoret består av 10 kontorplasser i åpen kontorløsning og 3 kontorplasser som cellekontorer, 2 stk møterom, tekjøkken med kjøleskap og oppvaskmaskin. Sittekroker for pause/kaffeprat, samt låsbare skap for ansatte.

 

PEM Rådgivning ved Per Egil Moseng er leid inn i Gjerdrum kommune som prosjektleder og rådgiver, og ledet prosjektet fra start til ferdigstillelse. Per Egil ledet prosjekteringsmøter og samarbeidet med entreprenøren, hadde ansvar for bruksendring, arbeidstilsynet og ferdigattest i samarbeid med MAP arkitekter som ansvarlig søker.

 

Sanna Fasting sine oppgaver som interiørarkitekt i prosjektet var å utarbeide en praktisk og arealeffektiv planløsning for et nytt

prosjektkontor. Det bestod av oppmåling, opptegning av eksisterende plantegning, opptegning av ny planløsning, møbleringsplan, farge- og material plan. Videre var oppgavene å velge ut farger, materialer, kjøkkenløsning og sørge for at universell utforming i lokalet var i varetatt, samt anskaffelse av møbler. Det var fokus på miljøet og møblene ble kjøpt brukt, med supplering av nye møbler.

 

Valget av hovedfarge til vegger ble en lys og luftig farge som åpner opp lokalet. Aksentfarge i møterom, inngangspartier og kjøkkenkrok ble en mer jordfarget og nedtonet farge som gir en kontrast til hovedfargen.

Oppdragsgiver: Gjerdrum kommune

Vår rolle: Prosjektledelse og interiørarkitekttjenester

 

Type prosjekt: Kontor 


Omfang / størrelse:

Åpent kontorlandskap, møterom, cellekontorer og sosiale soner 

Prosjektår: 2024

bottom of page